Προφίλ

Η Ζωγοδόμηση ξεκίνησε την δραστηριότητα της στις γύψινες κατασκευές και στα συστήματα ξηράς δόμησης από το 1996.

Τα δύο αδέρφια, Χρήστος και Βασίλης Ζωγόπουλος, ξεκίνησαν σαν τεχνίτες συνεργείου τότε, δίπλα σε μεγάλους εργολάβους στην εποχή της μαζικής δόμησης της πρωτεύουσας.

Η γνώση μέσα στα εργοτάξια και τις νεόκτιστες οικοδομές ήταν η αφετηρία. Με το πέρασμα των χρόνων η εμπειρία, αλλά και η προσωπική θέληση και επιμονή είχαν ως αποτέλεσμα την ανάληψη καθηκόντων υπευθύνων στα πολυπληθή συνεργεία των εργολάβων και των μηχανικών.

Όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, η Ζωγοδόμηση ήταν πια γεγονός. Οι πρώτες ανεξάρτητες δουλειές ήρθαν και ο συνδυασμός της ποιότητας κατασκευής με τις προσιτές τιμές είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός άρτιου συνεργείου για κατασκευές γυψοσανίδων, αλλά και συστημάτων ξηράς δόμησης.

Σε συνέχεια της ανοδικής πορείας, ήρθε η συνεργασία με τη Movinord Hellas, για συστήματα εσωτερικών χώρων, υψηλής αισθητικής και design.

Πλεόν η Ζωγοδόμηση εκτός από οικιακά έργα, έχει αναλάβει και έργα μεγάλων κατασκευαστικών απαιτήσεων, με αποτελέσματα ανάλογα της εμπειρίας του καταρτισμένου συνεργείου της.

Φιλικά,

Ζωγοδόμηση